19 de gener del 2019

Josefina Roma, membre fundadora del Col·lectiu, premi Joan Amades 2018


Foto: Laura Bosch
Avui, 19 de gener de 2019, el Palau de la Virreina de Barcelona ha acollit el lliurament del premi Joan Amades, de Cultura Popular i Tradicional 2018 atorgat a la nostra amiga, sòcia i col·laboradora, la Doctora Josefina Roma i Riu, " en reconeixement a la seva tasca acadèmica, investigadora i divulgadora en l'àmbit de l'Antropologia i la Cultura Popular tradicional i la seva bona sintonia amb el món de l'associacionisme cultural català". 

La taula estava formada pel Director de Cultura de Proximitat de l'ICUB de l'Ajuntament de Barcelona; el Doctor Xavier Roger, Vicerector de doctorat de la UB i Gustau Molas de l'Associació Cultural Joan Amades, que la presidia. Així com de la pròpia guardonada.

L'acte ha començat amb una benvinguda a distància de l'Hble. Sr. Lluís Puig,  Conseller de Cultura del Govern Català a l'exil·li. Després de les intervencions dels membres de la taula, que podeu seguir al Facebook de l'Associació Cultural Joan Amades, s'ha procedit a llegir l'acta. 

Missatge en directe del Hble. Sr. Lluís Puig. Foto: L. Bosch
La Josefina Roma, visiblement emocionada ha adreçat als assistents unes paraules d'agraïment i com ja és costum ha conclòs cantant, cosa que també ha fet després amb la coral universitària de la qual és membre des de fa ja molts anys.

Com a President del Col·lectiu, i en nom de tots els socis, volem expressar el nostre orgull per aital merescut premi i felicitar-la de tot cor. Els premis, quan són tant merescuts com aquest, ens omplen de joia i felicitat. Una forta abraçada Josefina.

Per més informació:

Facebook:  /joanamades
Twitter: @amades_acsa
http://elpessebredelamula.blogspot.com/

Foto: L. Bosch


Video: L. Bosch