21 de juny del 2009

Pessebre del Rusc


Des dels inicis del Col.lectiu El Bou i la Mula hem estat treballant en la línia de descobrir i potenciar la vessant educativa del pessebrisme. Articles, llibres, cursos, reculls d'experiències al voltant d'aquest tema... tot això forma part de la nostra història com a entitat.
Ens agrada seguir descobrint com en diverses entitats educatives es continua fent el pessebre com activitat central de les festes de Nadal per que, més enllà de la dimensió religiosa o catequètica que pugui tenir, és una activitat manual, feta en grup, on hi intervenen molts elements que poden aprofitar-se des d'un punt de vista educatiu.
Us presentem el pessebre que aquest Nadal van fer a l'ASSOCIACIÓ RUSC I AVETS DE TORDERA, fundada el 1977 pel Dr. Pujol per a persones amb discapacitat intel·lectual, pertanyent a la Federació de l'Arca Internacional. Un equip humà de treballadors i voluntaris al servei de la persona amb discapacitat, que treballen amb col·laboració amb la xarxa de salut pública i les administracions.