20 de gener del 2016

Fira de Santa Llúcia 2015 a la Catedral de Barcelona. Edició del col·leccionable de la 22a Diada de les Tradicions i els Costums Nadalencs a Catalunya.

Plafó logotipat de la Fira de Santa Llúcia.
Foto: L. Bosch
Un any més, del 28 de novembre al 23 de desembre, la Fira de Santa Llúcia que s'estableix al Pla de la Catedral de Barcelona, ha estat lloc de trobada per totes aquelles persones que busquen la figureta que manca per al seu pessebre. D'altres van a buscar una capseta de molsa, unes llesques de suro. 
També hi tenim un llarg ventall de productes típics d'un mercat de Nadal: llums, garlandes de tots colors, el ram de vesc, la poinsettia, l'arbre de Nadal i el Tió, sense oblidar tots els objectes de regal.












Jordi Montlló presentant al President de la Generalitat, molt Honorable Artur Mas, 
el col·leccionable de la 22a Diada de les Tradicions i els Costums Nadalencs 
a Catalunya. Foto: Laura Bosch.

Enguany s'ha editat el col·leccionable de la 22a Diada de les Tradicions i els Costums Nadalencs a Catalunya, promocionat pel Taller de Cultura i l'Associació de Firaires de Santa Llúcia amb tot el programa d'activitats.

Podreu trobar més fotografies i informació sobre els continguts del col·leccionable al blog de Jordi Montlló: elpessebredelamula.blogspot.com.es