20 de desembre del 2010

El teu pessebre a la Xarxa

Ara fa un any el Grup Pessebrista de Castellar del Vallès posava en marxa l'exposició virtual de pessebres EL TEU PESSEBRE A LA XARXA. La prova va ser un èxit i vam recollir gairebé 300 pessebres i la pàgina va rebre 24.000 visites en un mes.

Aquesta exposició virtual havia de formar part de la 13ª BINENNAL DEL PESSEBRE CATALÀ que estem celebrant aquest Nadal a Castellar del Vallès. 

A partir de les valoracions d'alguns usuaris s'han fet alguns canvis, el principal és que cada usuari pot penjar fotografies de 10 pessebres diferents, i pot posar 3 fotografies de cada pessebre. És a dir, cadascú pot aportar fins a 30 fotografies diferents.

Si no recordeu la paraula de pas que es va generar el passat Nadal, podeu sol.licitar-ne una de nova a l'apartat "Entra al teu perfil" que trobareu a dalt a la dreta. Si la recordeu simplement entreu amb la paraula de pas de l'any passat.
Una altra novetat és que els pessebres una vegada publicats es poden editar, per si hi ha hagut algun error o per si es vol afegir alguna informació.

US CONVIDEM A PENJAR FOTOGRAFIES DELS VOSTRES PESSEBRES D'AQUEST ANY !  i d'aquesta manera participar en aquesta 13ª BINENNAL DEL PESSEBRE CATALÀ de Castellar del Vallès

TAMBÉ US CONVIDEM  a visitar la 13ª BINENNAL DEL PESSEBRE CATALÀ a Castellar del Vallès fins al dia 16 de gener, els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 i de 17 a 20h. Veureu tota la informació al web http://www.biennaldelpessebre.cat/ 

Aquesta exposició "El teu pessebre a la Xarxa" ha quedat finalista dels Premis Ateneus 2010, el veredicte dels quals coneixerem el proper dilluns. És una excel.lent notícia que una pàgina com aquesta que pretén la difusió del pessebrisme, estigui entre els tres finalistes d'aquests prestigiosos premis.