6 de setembre del 2008

El Bou i la Mula fa 9 anys!

Aquesta setmana fa 9 anys que es va constituir formalment, en un entranyable acte al Monestir de Solius, el Col·lectiu El Bou i la Mula.

Han passat moltes coses des d'aquell dia, el més important i el més positiu de tot plegat ha estat la trobada amb tantes i tantes persones que estimen el pessebre i que o bé han col.laborat directament amb algun dels projectes que hem portat a terme o bé ens han donat suport en forma de mostres de simpatia i ànims vers el nostre Col·lectiu.

El model que ens vam plantejar des d'un principi és ben clar:
--> un col.lectiu obert, amb una estructura molt petita però amb una xarxa molt gran. De fet hi ha més de cent persones que en un moment o altre han col.laborat directament en els nostres projectes.

-->
Seguint un dels nostres objectius fundacionals continuarem treballant, modestament, en projectes molt engrescadors que ajudin a difondre el pessebrisme i que en promoguin el seu estudi. Per sort el pessebrisme dóna la possibilitat de fer coses molt interessants i divertides. Continuarem oferint el nostre treball a tothom, com des del primer dia, a través d'aquest web.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitar-vos per la tasca que esteu fent. És ben cert que el pessebrisme no sempre és prou entès ni antropològicament, ni artísticament, tantmateix però, gent com vosaltres fa una tasca de gamma extra per a fer-lo palès dins la societat, dins el mon artístico-cultural durant tot l'any, i no només en l'època dels nadals, on tothom és pessebrista, i és fàcil ser-ho.

Gràcies de nou, i molts ànims per a seguir amb la vostra feina

PER MOLTS ANYS!

Anònim ha dit...

Bé, perdoneu que no hagi signat el missatge anterior.

ANTONI DORDA