Pàgines

29 de desembre del 2021

42è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques a Castell d’Aro.

La vila de Castell d'Aro a la Costa Brava, municipi de Castell-Platja d'Aro, té una tradició pessebrista arrelada al llarg de dècades, a part de ser el lloc on va néixer el primer pessebre vivent de Catalunya que es representa des del 1959, des d'anys fa 42 anys al seu castell de Benedormiens s'hi celebra un concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques, que acull l’art pessebrístic i creatiu  de les famílies i amics del poble.

Aquesta mostra es pot visitar els dies 19, 25 i 26 de desembre de 2021
1, 2 i 6 de gener de 2022 en horari de tarda de 17 a 21h.


El castell de Benedormiens és una construcció medieval, origen de la
vila i baluard de la Vall d'Aro, documentada des de l'any 1041. Se'n conserva la part més antiga, del segle XII, i d'ençà de 1983 és la seu de les principals exposicions al municipi. Conjuntament amb l'església i els carrers del nucli antic de Castell d'Aro, està catalogat com a bé cultural d'interès nacional.


Les sales municipals d'art que ocupen actualment les estances del castell són el marc idoni per acollir l'art nadalenc i pessebrista de la vila i que conjuntament amb el seu Pessebre Vivent fan que tot el poble es transformi en un viu pessebre durant aquestes festes.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.