4 de desembre del 2012

Pessebres a Caldes d'Estrac

 



Arrels Cultura és una entitat cultural que fa molts anys que treballa per recuperar i promoure les tradicions populars a Caldes d'Estrac. Aquest poble del Maresme té una intensa vida cultural, i això és gràcies, en bona part, a la feina d'Arrels Cultura.

Per Nadal, com no podia ser d'una altra manera, programen activitats per promoure la construcció de pessebres. Us reproduïm la carta que han tramès a les llars de Caldes d'Estrac.


PESSEBRES familiars oberts al públic, 3a edició – NADAL 2012

Benvolguts amics,

Per començar, dir-vos gràcies per haver acceptat de formar part de l’itinerari pessebrístic de l’any passat i convidar-vos a participar-hi enguany.

Per tercera vegada, l’associació fa aquesta proposta nadalenca convidant els adults, les nenes i els nens del poble a fer el PESSEBRE, tant si és senzill i casolà com si és d’especialista, cadascú segons les seves possibilitats, i a obrir casa vostra per a que tothom que tingui curiositat el pugui visitar i apreciar. Nadal és la més important i més significativa de les festes del nostre calendari cristià i la tradició del pessebre és una de les més populars. A Arrels Cultura seguim pensant que val la pena mantenir viva aquesta tradició i compartir-la amb els veïns i veïnes que venen de cultures diferents de la nostra. A més, el muntatge del pessebre en família pot ser un joc creatiu i divertit.

Us podeu inscriure a la llista de participants pessebristes familiars (a la botiga Arrels, Camí Ral, 23) i així podrem fer el plànol ITINERARI dels domicilis amb pessebre per visitar, el distintiu per col·locar a la porta i la previsió de dies i hores de visita durant el període de Nadal, Cap d’any i Reis. Aquesta vegada demanarem als visitants de qualificar de l’1 al 10 els pessebres del circuit. Animeu-vos a refer l’experiència i inscriviu-vos de seguida !

Salutacions cordials d’Arrels Cultura.


ATENCIÓ! les inscripcions es tancaran el dia 10 de desembre 2012