15 de gener del 2012

Pessebres escolars: Escola Casas de Barcelona


El CEIPM Escola Casas és un centenari centre escolar públic de titularitat municipal situat al barri del Clot de Barcelona. Ja fa anys que fan un pessebre en el que hi participa tota l'escola. 

 Aquest Nadal el pessebre de l’escola s’ha situat com és habitual al vestíbul d’entrada. Es tracta d’un pessebre intimista i l’hem ambientat dins d’un gran decorat d’hivern, en concret dins d’una llar de foc feta amb cartró, que te regals al seu davant. El pessebre representa en miniatura edificis nevats de l’entorn del nostre barri, en concret del 22@ ( fets a partir d’un col•lage de fotografies impreses i treballades des de un programa d’ordinador) el presideix la torre AGBAR amb la Sagrada família al fons. Al centre hi hem posat cases petites i antigues masies recordant el nostre barri del Clot i algun element arquitectònic del nostre Parc, tot com un paisatge nevat. 

Les figures són petites miniatures fetes amb plastilina seguint la proporció humana. La nostra idea era situar el Nadal al nostre barri amb una imatge entre l’ahir i l’avui.