3 de gener del 2012

500



Aquest post és el que fa 500! Des que vam encetar aquest bloc, a principis de l’any 2007, i fins avui, ja hem publicat 500 comentaris al voltant del món del pessebre. Això fa una mitjana d’uns 100 posts cada any.

Quan va néixer el nostre col·lectiu, l’any 1999, ja vam començar a editar un butlletí d’ordre intern. En vam fer 18 números (des del 0, l’abril de 1999, fins al 17, l’agost de 2007). La majoria es poden consultar en format PDF des de la nostra pàgina. En els butlletins hi recollíem notícies i comentaris no només de la nostra entitat sinó de tot allò que tingués a veure amb el món del pessebre. És amb aquest esperit que l'any 2007 vam iniciar aquest bloc. I és amb aquest mateix esperit que aquell mateix any vam iniciar el butlletí electrònic pessebrista, que actualment s'envia amb una periodicitat mensual a més de 400 adreces de correu electrònic.

Quan vam crear el col·lectiu El Bou i la Mula, ara ja fa més d’11 anys, ens vam marcar entre els nostres objectius difondre el pessebre, fer-ne recerca i promoure'n el debat i l'opinió. És el que hem intentat fer al llarg de 499 posts. I val a dir que això ha estat possible gràcies a una bona colla de col·laboradors: Enric Benavent, Antoni Dorda i Ventura, Albert Dresaire Gaudí, Carles Dresaire i Gaudí, Galderich, Antoni Martí i Pujol, Miquel Marzal i Hernán de Rivera Torras. A tots ells, moltes gràcies!

Un darrer objectiu que ens vam proposar era celebrar el pessebre, gaudir d'aquesta activitat. És a això que volem dedicar aquest post i ho volem compartir aquesta celebració amb tots els que ens seguiu.

Moltes gràcies a tothom!

3 comentaris:

Galderich ha dit...

Ep, felicitats! Això és molt i a més amb molta qualitat! El bloc és tot un arxiu pessebrístic.

Enric Benavent ha dit...

Estic a França avui he visitat el Salon des Santonierrs. Una passada que ja uex ecplicaré. Això de les 500 esntades és una molt bona notícia, tenint en compte que el bloc al març farà cinc anys... és a dir hem fet una mitjana de 100 entrades per any! Sens dubte un espai de referència per al pessebrisme a Catalunya... però encara podem fer més... Endavant!

Antoni Dorda i Ventura ha dit...

felicitats a tots!