26 d’octubre del 2009

Escultures de petit format

El Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres ens fa arribar aquesta informació

Del 27 de novembre 2009 al 17 de gener de 2010, el Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres presenta una Exposició de figures de pessebre sota el títol de FIGURES DE PESSEBRE. ESCULTURES DE PETIT FORMAT.

Aquesta edició serà la segona, l'altra va ser per Nadal de 2007. La nostra voluntat és de fer la mostra cada dos anys, i convertir-la en biennal.

La primera edició la varem dedicar als autors des de el barroc fins a final del s.XX l'edició d'enguany la dediquem a autors que anomenem del s. XXI.

Hi haurà mostra de: Germans Colomer, Josep Traité, Carlos Delgado, Daniel L.Alcántara, Gemma Bertran, Joan Montero, Carme Carbó, L'Art Cristià, Artesania Bertran, Alina Antonell, Daniel José Pons, Emili Solé, Germans Castells, Joan Llagostera, Montserrat Ribes.

El Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres és una entitat municipal de funcionament autònom i és el que el seu nom indica. No som cap associació pessebrista, però ens volem sumar a l'art de la cultura catalana celebrant una biennal de figures (no de pessebres).

Les nostres dades són:
Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres. Organisme autònom municipal.
Carretera de Sant Vicenç, 14. Can Caralt
Sant Andreu de Llavaneres El Maresme)
93 792 92 82

2 comentaris:

Antoni Dorda i Ventura ha dit...

Una bona iniciativa, més encara quan se'n proposa la continuïtat en forma de biennal

Hernán de Rivera Torras ha dit...

Epléndida iniciativa, ya la exposición anterior estuvo genial. Además, me interesa especialmente ver obra de Llagostera, hacia el que tengo pasión. No faltaré, a ver si nos invitáis para la inauguración.