23 de juliol del 2009

Feu pessebre!

Avui hem acomiadat la Montserrat Carratalà. Mossèn Pere Farriol, pessebrista i amic dels Carratalà ha oficiat un emotiu alhora que senzill funeral. Una bona colla de pessebristes ens hem aplegat per pregar i donar gràcies a Déu d'haver conegut una persona tan especial.

Vull destacar el text que han llegit a l'inici on amb gran encert s'ha glosat la figura de la Montserrat i també dels dos grans suports que tingué, el Dr. Catà que "es va portar amb ella com un veritable germà" i en Toni Pruna que "la va cuidar com ho hauria fet el millor dels fills".

Mossèn Farriol, a partir d'una imatge del frontal d'Avià ha desgranat un sermó molt didàctic en el que relacionava cada una de les imatges del frontal amb algun aspecte de la vida de la Montserrat. Si estimàveu la Montserrat, si estimeu Catalunya, si estimeu Jesucrist, feu pessebre! ens ha dit.

Un acte entranyable, un comat digne i emotiu.

Modestament us convido a llegir un article que vaig escriure fa uns quants anys per a la revista infantil Cavall Fort, on hi ha una breu entrevista a la Montserrat Carratalà. Avui l'he digitalitzat i l'he posat a l'arxiu del nostre web.

1 comentari:

Antoni ha dit...

Ferem pessebre!