20 de gener del 2009

A Esparreguera també innoven


Ja fa alguns anys que els pessebristes d'Esparreguera ens sorprenen amb els seus cartells. Són diferents, capten l'atenció i parlen un llenguatge actual. El seu dissenyador és un dels pessebristes més joves de l'entitat. A més de l'enginy que ell mateix demostra, aquesta cartells diuen molt de l'entitat ja que han sabut apostar per un llenguatge actual en la comunicació.
Els pessebristes d'Esparreguera ens han enviat diverses fotos i una explicació del que han fet engua
ny:
Som una entitat molt petita , nomes 15 integrants, amb una mitjana de 65anys,costa molt d'engrescar a la gent jove (és una llàstima).
Hem col•laborat amb els amics de Tarragona amb un pessebre català tot nevat (molt original donat que la neu era sucre) realitzat per Emili Sancho. Hem realitzat la 26a exposició amb 14 pessebres, un de ben gran a l'aparador amb el campanar del nostre poble (està fet amb guix i es una rèplica molt fidedigna del original, fa 2, metres d'alçada).

Si que hi ha un soci Antoni Adelantado que intenta fer figuretes, es autodidacta per que no troba on poder anar a aprendre'n, aquest any ha fet la fugida i les figures dels deus egipcis eren fetes per ell.


El passat dissabte 17 de gener al mati vam fer una sortida (la ruta del pessebre) per a veure les obres d'altres entitats, i aprendre més coses, vam anar a Palau , Castellar i Terrassa.

1 comentari:

Galderich ha dit...

Felicitats a la colla d'Esparreguera per aquests cartells espaterrants (perdoneu l'acudit, però, és veritat)!
Uns dissenys molt ben fets que acompleixen la seva finalitat. Tot una troballa.