15 d’abril del 2008

Fer el pessebre a casa

Aquests dies estic treballant sobre el pessebre, els seus llenguatges, el pessebre contemporani i del futur. Dissabte he d'anar a fer un taller de pessebrisme per a mestres i professors de tot Catalunya i he decidit que els proposaré un taller de pessebre basat en les noves mirades al pessebre que fa temps que parlem. A veure què sut. Ja us ho explicaré.

Tafanejant per la xarxa he trobat aquest bloc on algú parla del pessebre que ha fet a casa seva, és interessant el que diu i també els comentaris que fan els seus amics. És una mostra més de la riquesa i de la potència del pessebre, més enllà del que és pessebre clàssic.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Parles de noves mirades del pessebre, i jo te n'explico una:

Aquest matí, he entrat a una superfície comercial, davant meu, quan feia cua per pagar hi tenia una noia jove, amb un nadó al coll, feia fila d'ocupa, d'allí estant observaba el seu company que l'esperava al carrer, amb un parell de carros plens d'estris, tantmateix, ell feia la mateixa fila. I me'ls imaginava fugint a egipte, tantmateix buscant posada (tot i que duien el nen en braços), o en un pessebre, sols, esperant la visita dels pastors.

Enric Benavent ha dit...

Si, és veritat. Només cal observar una mica per veure com el relat del nadal és intemporal.